• DATA
  22-23 februarie
 • ora
  09.00-18.00
 • loc
  JW Marriott
 • oras
  Bucuresti

EDITIA A XII A

Lansat in 2007, Digital Marketing Forum este evenimentul care aduce in fiecare an tendinte relevante, solutii aplicate si idei creative oamenilor de marketing din companiile multinationale sau romanesti. Cele doua zile de la sfarsitul lunii februarie strang 300 dintre cei mai bine pregatiti specialisti din mediul digital. Te asteptam asadar pe 22 si 23 februarie la o noua editie plina de solutii realiste, studii de caz deosebite, oportunitati de colaborare si la reuniunea practicienilor din marketingul interactiv.

Prima zi (22.02) va fi dedicata unor cursuri intensive si interactive care vor aduce in prim plan cele mai importante subiecte despre strategia digitala, oferind sfaturi, resurse si activitati practice.

A doua zi (23.02) va include sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta va oferi seniorilor din marketing kit-ul actualizat de informatii si instrumente pentru a face fata provocarilor anului 2018 in mediul digital.

CE PRIMESTI

Fii mereu cu un pas inainte!
Informatia este putere! Descopera insight-uri noi, afla care sunt bunele practici in mediul interactiv si solutiile care te vor ajuta sa iti definesti strategia de marketing digital in 2018. Integreaza cele mai noi tactici si pozitioneaza-te cu un pas inaintea competitiei.

Gasesti noi solutii pentru provocarile tale!
Descopera vorbitori care sustin spiritul creativ, inovatia si depasirea standardelor. Invata cum iti poti schimba modul de abordare a provocarilor pentru a gasi noi metode pentru campaniile online! Afla idei si tactici care te vor ajuta sa depasesti cadrul traditional si sa descoperi noi zone de activitate si oportunitati!

Fii mai bun, mai informat, mai bine pregatit!
Fii parte din comunitatea practicienilor in marketing digital si dezvolta-ti aptitudinile prin sesiunile noastre aplicate, dezvoltate cu ajutorul partenerilor nostri si al unor profesionisti recunoscuti in domeniu.

Intalnesti cei mai buni specialisti!
Exploreaza noi posibilitati! Invata cum sa intreci competitia, folosindu-te de o viziune realista, informatii relevante si parteneriate strategice. Cunoaste oameni noi, vorbitori cu experienta vasta si solutii de actualitate pentru a-ti imbunatati strategia de marketing pentru 2018.


subiecte

 • Media Trends
  Afla tendintele si oportunitatile pietei locale si internationale.
 • Media Strategies
  Pune-ti la punct strategiile pe care le folosesti in integrarea offline in online
 • Social Networking
  Dezbate ultimele tendinte si impactul retelelor sociale in mediul online & offline
 • Second Screen
  Afla care sunt perspectivele utilizarii mai multor device-uri
 • Media Services
  Descopera sectoarele cu cele mai mari sanse sa dezvolte servicii media
 • Inovatii tehnologice
  Invata sa beneficiezi cu succes de inovatiile tehnnologice din domeniu

LOCATIA EVENIMENTULUI

 • Evenimentul va avea loc la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti, un hotel central de 5 stele, care pune la dispozitie cele mai bune conditii pentru desfasurarea conferintelor si a seminariilor.
 • Adresa: Calea 13 Septembrie, nr. 90,
  Bucuresti, Romania
 • Telefon: (+4)021 224 00 34
Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
organizator
parteneri
Partener know-how
Cu sprijinul
Parteneri Media
Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie